Empresarios solidarios en la Fundación PIMEC

Numintec, l’Obra Social “la Caixa”, Enrique Tomás, Banc Mediolanum, la Cambra de Comerç Francesa, Casa Viva, Cervesa San Miguel, Comsa Emte, El Corte Inglés, l’ambaixador de Panamà i Pinter, van coincidir en una trobada empresarial a la seu de PIMEC el passat mes de desembre.

Empresaris solidaris

Empresaris solidaris

Text original del post de  la web de la Fundació Pimec:

“Fundació PIMEC i PIMEC han organitzat un sopar de compromís social amb empreses i institucions

 Agraïm a Numintec, l’Obra Social “la Caixa”, Enrique TomásBanc Mediolanum, la Cambra de Comerç Francesa, Casa Viva, Cervesa San Miguel, Comsa Emte, El Corte Inglés, l‘ambaixador de PanamàPinter i PIMEC la seva presència a la trobada empresarial celebrada a la nostra seu.

La Fundació PIMEC, juntament amb PIMEC, van organitzar un sopar empresarial per donar a conèixer la tasca social que estan duent a terme per tal que altres empresaris que estan en dificultats puguin visualitzar la solidaritat empresarial.

Aquesta acció s’emmarca dins la campanya d’apadrinament per ampliar el nombre de persones, empreses i entitats que vulguin adquirir aquest lligam, acompanyant i donant suport als propòsits i projectes de la Fundació.

Ens va complaure comptar amb la col·laboració d’Enrique Tomás, que una vegada més se suma i ens ofereix la possibilitat, en el marc de la seva expansió, d’inserir persones que participen al programa emppersona, professionals amb empenta que ja han engegat anteriorment un o més negocis i coneixen millor que ningú les dificultats que això comporta.

Va ser un acte més que, amb l’acord de Numintec i PIMEC, va permetre compartir experiències i coneixements entre empresaris.

Des de la Fundació PIMEC volem agrair a totes aquestes entitats la seva presència en aquesta trobada empresarial i el seu suport.”

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *